Over ons

Ewals Eco Projects: Groen leven, duurzaam genieten, natuurlijk beleven.

Over ons

Groen Leven en Duurzame Buitenruimtes in Venlo en Limburg

Welkom bij Ewalds Eco Projects, uw toegewijde partner voor groen leven en duurzame buitenruimtes in Venlo en heel Limburg. Gevestigd in Tegelen, omarmen wij met passie elk facet van buitenomgevingen, van tuinaanleg tot boomzorg, en van zwemvijvers tot houtbouw. Van een ontwerp tot een volledige aangelegde tuin en het onderhouden daarvan.

Bij Ewalds Eco Projects staat de naam Ewalds synoniem voor vakmanschap en toewijding aan groen leven. Elk project dat we aanpakken, van het realiseren van prachtige zwemvijvers tot het uitvoeren van zorgvuldig boomonderhoud, weerspiegelt onze diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke, herbruikbare bronnen. Zoals hout, houtsnippers, schelpen, steen en mos. Mooi voor nu, onmisbaar voor later.

Lokaal & regionaal bediend

Onze liefde voor groen reikt verder dan vakmanschap; het is een levensstijl. In Venlo, Roermond, Venray en omliggende gebieden brengen we met trots de groene visie van onze klanten tot leven. Als lokale experts brengen we duurzaamheid en ecologisch bewustzijn naar elke tuinaanleg in Venlo en Limburg, met de unieke kenmerken van het Limburgse landschap als inspiratiebron.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: buitenruimtes transformeren in levende kunstwerken waarin ecologisch verantwoord groen leven centraal staat. Voor elke tuinaanleg in Venlo en Limburg streven we ernaar niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de schoonheid van groen leven met Ewalds Eco Projects.